U wilt een attractie huren?

Bent u op zoektocht naar attractieverhuur in Assen? Of wilt u graag een ballonnenboog bestellen voor een kinderfeestje in Drachten? U organiseert een evenement of buurtfeest? Dan helpen wij van Attractieverhuur Assen u graag. De opblaasattracties die u bij ons kunt huren, zijn geschikt voor elke gelegenheid. In combinatie met andere spellen of als enkel speelobject. Of u nu de attractie los huurt of als onderdeel in een pakket, u bent bij  Attractieverhuur Assen altijd voordelig uit. Of u nu in Drenthe, Groningen of Friesland woont, u slaagt altijd bij Attractieverhuur Assen.

Uw partner voor attractie verhuur

Onze aanbod aan attractie toestellen is enorm uitgebreid. Van zeephelling tot springkussen, we hebben zelfs de grootste collectie aan oud Hollandse spellen in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij de opblaasbare attracties van Attractieverhuur Assen hoort natuurlijk een bijpassende elektrische blower en haspels. Bij ons gratis, dus zonder bijbetaling bij geleverd. Wij hebben service hoog in het vaandel staan, dus de hulp bij op- en afbouw van de attracties die u bij Attractieverhuur Assen huurt is voor ons vanzelfsprekend. Spullen die u bij Attractieverhuur Assen kunt huren, zijn onder andere:

  • Keuze uit meer dan 30 soorten springkussens
  • attractie spellen zoals limbodansen, ezeltje prik en het ringgooien koe spel
  • Enorme attracties zoals stormbanen, levend tafelvoetbal en klimtorens
  • Voetbalattracties, bijvoorbeeld verschillende pannavelden, de voetbalschietschijf of het stropdasschieten.

Een kleine greep uit ons assortiment. Wilt u meer weten over Attractieverhuur Assen en de mogelijkheden van huren? Neem vrijblijvend contact op.

Gecertificeerde attracties

Als bedrijf in de attractieverhuur hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze attracties voldoen daarom aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Deze zijn vastgesteld door het WAS (Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen). Onze attractietoestellen hebben dan ook allemaal een Certificaat van Goedkeuring. Daarnaast zorgen wij er als attractieverhuur voor dat onze toestellen met regelmaat gekeurd worden. Ook krijgt u bij ieder toestel een uitgebreide, duidelijke handleiding. Zo weet u precies hoe u om moet gaan met onze attracties. Zo kan onze attractieverhuur uw veiligheid waarborgen.

Neem gerust contact op

Wanneer u nog vragen heeft voor onze attractieverhuur in bijvoorbeeld Assen of Drachten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Hiervoor vult u het online formulier op de site in. Wij komen dan zo vlug mogelijk terug op uw vraag. Of u belt naar het telefoonnummer dat u op onze contactpagina vindt. Wij zijn bereikbaar 7 dagen per week tussen 09.00 en 22.00 uur en staan klaar om u verder te helpen. Wat kan onze attractieverhuur voor u betekenen in Groningen en Friesland?