Ballonnenboog op maat gemaakt

Als blikvanger is een ballonnenboog geschikt voor iedere gelegenheid: als welkomstboog bij uw feestje, een winkelopening of een fraaie entree voor een evenement in bijvoorbeeld Hoogeveen, Assen of Drachten. Bij Attractieverhuur Assen maken wij de ballonnenboog naar de wensen van de klant. We bespreken dan ook altijd vooraf wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden Attractieverhuur Assen heeft. Heeft u een speciale ideeën? Wij houden met alles rekening. Wanneer het nodig is brengen wij een locatiebezoek voor de opmeten van de juiste maten en vormen. Op deze manier maakt Attractieverhuur Assen een ballonnenboog die helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wat kunnen wij in Drenthe, Groningen of Friesland voor u betekenen?

Voor elke gelegenheid een ballonnenboog

Voor ballonnenbogen moet u zijn Attractieverhuur Assen. De ballonnenboog maken wij geheel op maat. Onze bogen hebben een lengte van 6 meter, maar elke lengte is mogelijk. De vorm en kleur van de ballonnenboog passen wij aan naar uw wensen. Wilt u een boog van ballonnen voor de opening van uw bedrijf en moeten de ballonnen in de kleuren van uw logo zijn? Geen probleem, wij hebben alle kleuren.Wilt u voor uw huwelijksfeest een boog in hartvorm? Attractieverhuur Assen maakt het voor u. Nieuwsgierig naar de ballonnenbogen van Attractieverhuur Assen? Kijk dan op www.attractieverhuurassen.nl voor mooie voorbeelden van door ons gemaakte ballonnenbogen.

Waarom kiest u voor Attractieverhuur Assen?

  • Wij zijn specialist in ballondecoratie. Wij maken uw ballonnenboog geheel naar wens in elke gewenst maat en kleur.
  • Onze specialisten geven u gratis en vrijblijvend advies.
  • Kwaliteit voor de laagst prijs.
  • Uw adres voor een totaalconcept: catering en inrichting van uw locatie, wij doen het graag voor u.

Wenst u meer informatie?

Wilt u een speciale ballonnenboog? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Attractieverhuur Assen in de regio Drenthe, Groningen en Friesland? Dan kunt u natuurlijk even bellen met of mailen naar Attractieverhuur Assen. Of  vul even  het  contactformulier op onze website in. U ontvangt binnen 24 uur een bericht van ons. Wij zijn zeven dagen in de week tussen 9.00 uur en 22.00 uur telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer staat u op onze contactpagina. Welke ballonnenboog wilt u bestellen?