Even voorstellen

Attractieverhuur Assen is onderdeel van Feestverhuur Groningen. Attractieverhuur Assen is een enthousiast bedrijf welke zich bezig houdt met de verhuur van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, party producten + de verkoop van ballonnen, ballonnendecoraties en feestartikelen. Feestverhuur Groningen is in 2009 gestart. Attractieverhuur Asen is in 2017 overgenomen. In 1e instantie zijn we bescheiden begonnen met een paar luchtkussens en jubileumpoppen. We zijn nu een volwaardig bedrijf met een keur aan verschillende artikelen.

Wij zijn voordelig
Wij willen dat onze attracties voor ieder te betalen zijn, dus hanteert Attractieverhuur Assen uitsluitend bodemprijzen. U bent nog voordeliger uit met onze speciaal themapakketten. Kijk hiervoor op onze andere website www.megakinderfeestjegroningen.nl. Hier bieden wij voor elk evenement passende voordeel-pakketten. Natuurlijk mag u ook uw eigen combinatie samenstellen. Vraag ons om een scherpe prijsaanbieding. We komen er altijd uit!

Wij verhuren uitsluitend kwaliteit 
Uiteraard voldoen alle materialen aan de gestelde eisen voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Alle attracties van Attractieverhuur Assen hebben een Certificaat van Goedkeuring. In het Groningen, Friesland en Drenthe zijn we bekend op feestjes, partijen en evenementen.

De beste service

Attractieverhuur Assen of Feestverhuur Groningen bedient u, als klant, optimaal. U organiseert een feestelijke dag en u wilt graag dat alles goed verloopt. Ook wij willen dat! Daarom bieden wij u:

 • Een gratis advies
  Wij zijn altijd bereid om mee te helpen uw feest zo leuk mogelijk te organiseren.
 • De beste bezorgservice
  Wij hanteren minimale bezorgkosten.
 • Altijd hulp bij opzetten en afbreken
  Wij helpen u graag bij het opzetten en afbreken van het springkussen of de attractie.
 • Professionele begeleiding
  Wanneer u dit wenst zorgen wij voor professionele begeleiding op uw evenement.
 • En duidelijke gebruikers handleidingen
  Attractieverhuur Assen levert voor al onze attracties duidelijke gebruikershandleidingen.

Wanneer u speciale wensen heeft…. alles is mogelijk! Uw wens is onze uitdaging!

Klantervaringen

Een echte aanrader voor een top (kinder) feest
Familie van Gelder
Leuk bedrijf! Goede service! Ideaal voor kleine en grote feesten!
Jan Damsma