Een krachtig totaalconcept

Attractieverhuur Assen is uw partner voor de organisatie en verzorging van feestelijke bijeenkomsten. Partyservice voor zowel bedrijven als particulieren. De groepsgrootte varieert tussen de 20 en 150 personen. Bij ons kunt u terecht voor de partyservice van kleine en middel-grote feesten, recepties, evenementen, winkelopeningen, bedrijfs-bijeenkomsten, familiefeesten of sportdagen. De kracht van Attractieverhuur Assen zit in het totaalplaatje. Dus van begin tot einde, inclusief locatie inrichting, het organiseren en de begeleiding van spel en sport-activiteiten en de catering. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alleen de catering van borrelhap, barbecue of lunch.

MEEDENKEN

Wij denken met u mee, regelen wat u geregeld wilt hebben en dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging!

INRICHTING

Wij richten de locatie in op een passende wijze op elke gewenste plaats. Partytenten klein, groot, geschakeld?

ATRIBUTEN

Wij zorgen voor attributen zoals beeld- en geluidapparatuur, stoelen, banken, sta-tafels en buffetten. De aard van de bijeenkomst bepaald de aankleding.

CATERING

Wij verzorgen alle soorten catering zoals bedrijfslunches, uitgebreide barbecuebuffetten of een hapje en een drankje na afloop van een bijeenkomst.

Begeleiding

Wij organiseren graag en verzorgen op een enthousiaste manier de partyservice op uw sport- en spelactiviteit. Bij catering is ons personeel correct en betrokken. Natuurlijk bezorgen we de kinds een onvergetelijke dag. Wij regelen alles. We hebben alles zoals springkussens, opblaasbare stormbanen, suikerspin- en popcornmachines, schminkers en clowns. Attractieverhuur Assen is de specialist in ballonnendecoratie. Dus een ballonnenboog of ballonnentros is geen probleem. Wanneer u het wilt organiseren we een ballonnenwedstrijd met leuke prijsjes!

Partyservice huurt u in bij Attractieverhuur Assen!

INFORMATIE AANVRAGEN

Partyservice

Wij denken mee, wat u geregeld wilt hebben regelen wij en we zorgen voor voor een vlekkeloze uitvoering. Uw wens is onze uitdaging! Wij kunnen de locatie inrichten op een passende manier, waar u maar wilt. We hebben partytenten van verschillende afmetingen die ook geschakeld kunnen worden tot 1 grote feesttent. Wij zorgen op een simpele wijze, dus zonder extreme kosten, voor een sfeervol onderkomen. Ook zorgen wij voor alle benodigdheden, zoals beeld- en geluidapparatuur, bierbanken, sta-tafels, stoelen en buffetten. De aankleding van de locatie kan met ballonnendecoraties, feestverlichting en skydancers. De catering van het evenement is onze zorg. Bij catering kunt u denken aan bedrijfslunches, uitgebreide barbecue buffetten, een hapje en een drankje tijdens een bijeenkomst, een warme versnapering zoals soep, poffertjes of chocolademelk bij een dropping of teambuildingsactiviteit, en dergelijke.

Attractieverhuur Assen wil dat feestbijeenkomsten voor iedereen mogelijk is en betaalbaar zijn. Onze service is van uitstekende kwaliteit, maar niet te luxe. Bij ons geen porselein of kristal, maar we zijn wel professioneel, enthousiast, flexibel en betrokken. Uiteraard voldoen al onze producten aan de eisen van veiligheid en hygiëne. Ons plezier ligt in het geven van de beste partyservice. U wilt een feest organiseren die perfect verloopt en aan zijn doel beantwoord. Wij willen dat ook!