Poffertjeskraam huren

U heeft via google waarschijnlijk gezocht op poffertjeskraam huren omdat u een feestje organiseert in de regio Drenthe, Groningen of Friesland. Gefeliciteerd, want u bent bij Attractieverhuur Assen bij het juiste adres! U kunt bij ons voor een vaste vergoeding een mooie kraam huren waarmee u zelf de lekkerste poffertjes kunt bakken. Natuurlijk kunt u ons ook inhuren om poffertjes onbeperkt uit te delen. De poffertjes die wij serveren bestrooien wij met lekkere poedersuiker en u krijgt er een klontje echte roomboter bij! Dus  poffertjeskraam huren in Assen, Beilen, Emmen of in de regio Hoogeveen? Bij Attractieverhuur Assen bent u verzekert van kwaliteit en goede service!

Poffertjeskraam huren

Organiseert u feestje voor een familie, de buurt of wilt u de kinderen verwennen? Dan is het uitdelen van poffertjes een heel goed idee. U kunt bij Attractieverhuur Assen een leuke kraam huren of een losse poffertjesbakplaat bestellen. Om het u gemakkelijk te maken willen wij graag zorgdragen voor het bakken en uitdelen. Op die manier heeft u de handen vrij en kunt ook u onbeperkt genieten op eigen feest. Wij bedienen de hele regio noord Nederland, dus Drenthe, Friesland en Groningen. Poffertjes bakken in Assen, Hoogeveen of Beilen doet u bijAttractieverhuur Assen.  Heeft u liever een mooie grote suikerspin of een zakje popcorn? Wij zijn van alle markten thuis!

Vindt u het leuk om zelf poffertjes te bakken en u wilt daarvoor onze poffertjeskraam huren of een luxe koperen 84 dops poffertjesbakplaat? Bij Attractieverhuur Assen vindt u alles wat u nodig heeft.

Huurt u een losse poffertjesbakplaat en u wilt er nog een stand bij? Ook hier kunnen wij voor zorgen. Wij maken op uw feest locatie een fantastische blikvanger waar u perfect poffertjes kunt uitdelen of verkopen.

We hebben naast de poffertjeskraam een keur aan attracties die u eveneens kunt huren voor uw evenement. Wat dacht u van:

  • Een popcornmachine
  • Eèn van onze suikerspinmachines
  • De levensechte ranjakoe

Gecombineerd met de poffertjeskraam, zijn we er van overtuigd dat uw feest niet vergeten zal worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling doen? Mail of bel ons even. De professionals van Attractieverhuur Assen staan voor u klaar.

Poffertjeskraam huren